24.8.15

lühidalt setomaalt #1

1. selgituseks: joosepist saab 1. septembril noored kooli programmi raames meremäe kooli matemaatikaõpetaja. ta hakkab õpetama lapsi 6.-9. klassini. viiendat klassi ei saa ta õpetada seetõttu, et viiendas klassis ei käi ühtegi last. kokku õpib meremäe koolis 50 õpilast.

2. täna hommikul kell 07:38 alustasime tartust sõitu, et jõuda enam-vähem õigeks ajaks meremäele. jõudsime kell 09:11, joosep tormas otse koosolekule.

3. mina uudistasin senikaua tema korterit, mis on täpselt samasugune nagu kõik annelinna korterid. ka remont on pooleli jäänud. ja laes on väga kitšid lühtrikesed.






3,5. pärast koosolekut läksime obinitsa, soome-ugri kultuuripealinna, kus kohtusime kahe austraallasega, kes olid kunagi õpetajad olnud ja nüüd kutsusid meid queenslandi külla. samuti rääkisid nad, et austraalias on väikeste külakoolidega sama mure, mis eestis.



3,6. sõitsime ka piusale, küll oli ilus!


4. pärastlõunal kohtusime vastseliinas härra siimuga, kes tutvustas meile kohalikke vaatamisväärsusi. see tähendab, et me läksime luhamaale šnitslit sööma ja pärast otsisime seda kohta, kust eston kohver (ilmselt) pihta pandi. ronisime meremäe torni otsa, imetlesime vaadet. enne kojuminekut ostsime vastseliina konsumist põrandaharja ja uksemati. matt on selline, et selle peal saab autodega mängida. noh, 90ndate lapsed teavad.


5. lõpuks jõudsime maja ette. muide, joosep elab nüüd tiigikese tänaval! kui armas!

6. astume autost välja, järsku kuuleme kuskilt kellegi poisikesehäält: MATEMAAAAATIIIIKAAAAAAAAA!!!

7. joosep ei ole veel ühtegi tundi andnud.

8. joosep ei ole veel ühegi õpilasega kohtunud.

9. hanna muheleb.

10. hanna muheleb veelkord.

No comments:

Post a Comment

no mida on?