16.5.14

veel pilte

mis seal ikka, panen siia need teised pildid ka üles, mis viimase kuu aja jooksul oma seebikarbiga pildistanud olen. kvaliteedi, kompositsiooni ja kontseptsiooni pärast vabandan nagu alati, aga teadke, et mu peas nägid need fotod palju ilusamad välja. kujutlusvõime on üks hea asi.


teel kooli või koolist koju. tartu kohtumaja kalevi tänava alguses. kas see on silvia ja andero tulevane töökoht? ei tea.


pilt juba hoopis teisest ooperist. ühel reedel sõitsime koogile ning peatusime kuskil aegviidu metsa vahel. ilusa ilma tõttu pidime ikka paar naljakat pilti ka tegema. metsa all oli paar värsket lillekest, sipelgad ronisid ka juba püksisäärest sisse.


selle pildiga tervitan valdur mikitat ja teisi puukallistajaid, kaasa arvatud iseennast!


teel koogile tabas meid igasuvine paratamatu ilmastikunähtus: teetööd! põrapõrapõrapõrapõkapõkapõkaamortläkskatkisuuontolmutäis


koogi. joosepi kodu. joosepil on päris korralik perekond. see tähendab - nad hoiavad asju korras. muru on niidetud ja liistud paigaldatud ja voodilinad triigitud. meil pärispeal on kõik maajailm tihtilugu täitsa pillapalla. üks ei välista teist, kosmos on korrastatud universum.


joss räägib kogu aeg, et ta oleks pidanud väiksena judotrenni asemel jalkat mängima minema...


selle ja järgmise pildiga tervitan anna-kristiinat!



ma ei tea, miks mulle see foto nii väga meeldib, võib-olla on selle olemuses midagi sellist, mida leian kõikjalt jõelähtme ja jägala joa ümbrusest. hirmus vana kant, seal elasid inimesed juba üle 2000 aasta tagasi.


joosepil on väike õde kaisa, keda ma pidin ilma grimassita pildi saamiseks tükk aega veenma. kaisa on väga asjalik tüdruk, ta ei ole mitte kunagi haige, tal on kõik viied ja trennis käib ta ka. kaisa ei taha tunnistada, et matemaatika on tema trumpala, aga millisele 10-aastasele meeldiksid numbrid rohkem kui õues ringi müttamine ja puude otsas ronimine?


foto teisest maailmast: tõnismäe reaalkooli hoov. tegime e-valimiste jaoks reklaami. (naljakas on see, et ma ise valisin füüsilises valimisjaoskonnas, mitte id-kaardiga.)


õhtu õnne tänaval. õues oli tegelikult palju valgem, aga iso400 ei püüdnud seda valgust kinni. üks naine tegi selle akna taga remonti ja see nägi miskipärast nii ilus ja habras välja.

No comments:

Post a Comment

no mida on?