10.10.14

30 päeva pilte: viies päev

tänase päeva teema on mu lemmikvärv. oo, mulle meeldivad kõik värvid ja eriti need, mis hakkavad välja paistma ja kumama alles siis, kui päike paistab. näiteks puuladvad sügisesel pärastlõunal. või siis hoopiski inimtekkelised värvikombinatsioonid - siis, kui kellelgi on täiesti juhtumisi sama tooni riided kui tema taga oleval seinal või uksel. ja kihvti mustriga vannitoaplaadid. ja ärakulunud krohv. ja samblaroheline. ja siis, kui meri sulab silmapiiril taevaga ühte. ja siis, kui päike merre loojub. ja siis, kui päike kiiskab siniselt jäält sulle otse silma ja kuskilt kaugelt kostab luigelaulu (kujutate ette, mõned luiged jäävadki pärispeale talvituma!).

seekord panen lausa mitu fotot üles.



mets maailma kõige vanemas vabariigis san marinos. juhin tähelepanu asjaolule, et see pilt on tehtud novembri lõpus! talv lõuna-euroopas on eestlasele midagi väga veidrat. detsembrikuu ja õues on 24 kraadi? mismõttes!


valga, mai 2013. juhin tähelepanu sellele, kuidas liiklusmärk taevavärviga sobitub ja kuidas lagunenud maja sein sinisele kontrasti pakub.


hagia sophia katedraal, istanbul, detsember 2011. hõljuvad pühakud.


kölni lombike, juuni 2011.


kahekorruselised kuurid on mu kirg. ja tol õhtul paistis päike kuidagi eriliselt, pehmelt ja kuldselt. august 2014, õnne 14, tartu.

 
kompositsioon kompostihunniku ja kuusepuuga. pärispea, august 2014.


meri, liiv ja taevas brightonis, oktoobris 2012. aga eestis on meri ikka armsam.


lena sealsamas brightonis. nii ilus.


brighton on inglismaa geipealinn. selle pildiga tahaksin tervitada kooseluseadust! eesti on viimaks ometi nõukogude liidu mõjualast väljumas! hurraa!

No comments:

Post a Comment

no mida on?